Groot onderhoud – PCA Willebroek

Groot onderhoud bij PCA Garage Sinonquel

De kosten van groot onderhoud variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Garage Sinonquel altijd een faire prijs!

Bent u benieuwd naar de kosten van groot onderhoud aan uw auto in Willebroek? De kosten van groot onderhoud variëren per type auto. Bij Garage Sinonquel in Willebroek betaalt u nooit teveel door de scherpe prijzen die wij hanteren.

Wanneer groot onderhoud?

Nieuwe auto’s geven vaak zelf een melding wanneer groot onderhoud nodig is. Heeft u een wat oudere auto? Dan doet u er verstandig aan om 4-jaarlijks of elke 50.000 km een groot onderhoud uit te laten voeren, afhankelijk van merk en type voertuig. Om uw auto in optimale staat te houden is het belangrijk om groot onderhoud uit te laten voeren. Garage Sinonquel in Willebroek voert het groot onderhoud met alle plezier voor u uit! Kom langs in onze werkplaats in Willebroek voor meer informatie of neem contact met ons op.

Groot onderhoud aan uw auto bij Garage Sinonquel

Ga veilig de weg op

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd dient te worden. Bij Garage Sinonquel gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een herstelling nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Zodra u akkoord gaat worden de onderdelen vervangen.

Verschil groot- en klein onderhoud

Tijdens een groot- of klein onderhoud wordt een auto op verschillende punten nagelopen en wordt er gekeken of alle onderdelen van de auto goed functioneren en of ze aan vervanging toe zijn. Dit er voorkoming van onverwachte onderhoudskosten en pech onderweg. Het belangrijkste verschil tussen groot en klein onderhoud aan een auto is vooral dat er bij groot onderhoud veel intensiever naar een auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij klein onderhoud op minder punten nagekeken. Dit betekent niet dat klein onderhoud minder belangrijk is. Door allebei het onderhoud uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte herstellingskosten in de toekomst! Kom langs bij Garage Sinonquel in Willebroek!

 

Service is bij uw PCA Merkspecialist vanzelfsprekend en naast groot onderhoud kunt u bij ons in Willebroek terecht voor veel meer diensten. Wij zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, echter hebben wij ook verstand van alle andere merken!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

03-8866685 info@sinonquel.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 03-8866685

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×