PCA Tweedehands garantie

Occasiewagen met garantie

Op zoek naar een occasiewagen met garantie? Dan zit u goed bij Garage Sinonquel in Willebroek! Bij ons bent u zeker van een betrouwbare en gecontroleerde auto.

Tweedehands garantie

De aanschaf van een tweedehands is natuurlijk een zaak van vertrouwen. De auto van uw keuze moet immers in een perfecte staat zijn, van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. De garantietermijn op een PCA tweedehands wordt bepaald op basis van de volgende punten:

  • Gecontroleerde kilometerstanden
  • Technische inspectie
  • Onderhoudshistorie

Zoekopdracht occasiewagens

Het aanbod kan snel wisselen. Via het landelijke netwerk van occasiewagens bent u zeker van een betrouwbare auto. En mocht de auto van uw dromen er niet bijstaan, geef ons dan een zoekopdracht! Wij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele (onzichtbare) schade, status van de auto, tellerstand, etc. Alle auto’s kunnen worden afgeleverd met een afleverpakket. Voor zo’n afleverpakket betaald  u 175€ incl. Btw en wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de baan op kunt als je bij ons vertrekt met je nieuwe wagen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

03-8866685 info@sinonquel.be
Vragen of afspraak maken?

Bel 03-8866685

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×